VPRO

Marketing Communicatie Specialist: corporate & interne communicatie - Hilversum

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 14-02-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Hilversum Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Het salaris is afhankelijk van ...
De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil een niet te negeren factor zijn in het maatschappelijke debat en toonaangevende, verdiepende inhoud bieden rond geschiedenis, onderzoeksjournalistiek, buitenland, jeugd, wetenschap, kunst en cultuur, drama en documentaire. De VPRO speelt in op de verwachtingen en behoeften van haar publiek en wil maatschappelijke en persoonlijke impact realiseren, De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is als voorloper op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

De afdeling Publiek & Marketing speelt een belangrijke rol binnen de VPRO, onder meer door het ontwikkelen en uitvoeren van communicatie- en marketingplannen die bijdragen aan optimaal bereik van onze programma’s. Voor de afdeling Publiek & Marketing zoeken we per 1 mei een:

Marketing communicatie specialist corporate & interne communicatie
(m/v voor 36 uur per week)

De functie marketingcommunicatie specialist corporate & interne communicatie is onderdeel van het team dat grotendeels in huis alle communicatie- en marketinguitingen ontwikkelt van concept tot uitvoering. Je werkt in het team samen met andere marcom specialisten en het creatief bureau; buiten het team werk je veelvuldig samen met het managementteam, directie en het team distributie.

Wat houdt de functie in?
Je ontwikkelt de corporate en interne marketingcommunicatie strategie voor de VPRO en voert deze uit teneinde de VPRO optimaal te profileren. Voor het de domeinen interne en corporate marketingcommunicatie stel je plannen op; je voert deze uit en beheert de financiën.  Je signaleert mogelijke issues rond het VPRO merk, stelt de woordvoeringslijn op en voert deze uit. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van impact rond het VPRO merk. Je ontwikkelt strategische samenwerkingen en bent verantwoordelijk voor evenementen gericht op stakeholders en medewerkers. Je bewaakt en ontwikkelt de VPRO-huisstijl in beeld, tekst en toon. Tevens adviseer je de directie en de teamleider marketingcommunicatie over jouw domein.

Wie ben jij?
  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met (praktijk-) opleiding, bijvoorbeeld SRM Communicatie adviseur C of NIMA-B Marketingcommunicatie
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een marketingcommunicatiefunctie binnen een mediaorganisatie
  • Je hebt ervaring hoe je mogelijke issues kan managen
  • Je hebt aantoonbare projectleiders kwaliteiten
  • Je weet je hoe je relaties en netwerken op moet bouwen en onderhouden om je doelstellingen te realiseren
  • Je weet onlinemogelijkheden in te zetten voor marketingcommunicatiedoelen
  • Je volgt de vakinhoudelijke ontwikkelingen en weet deze om te zetten naar kansen
  • Enkele sleutelwoorden die op jou van toepassing zijn: Resultaatgericht, klantgericht, diplomatiek, analytisch vermogen, creativiteit, teamspirit, handen uit de mouwen mentaliteit
  • Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel, kun je goed omgaan met kritiek en bezit je goede communicatieve vaardigheden
  • En natuurlijk heb je affiniteit met de VPRO en zijn programma’s.

Wij bieden:
Een veelzijdige baan met veel mogelijkheden in een dynamische omgeving met een aanstelling voor in eerste instantie de periode van 1 jaar. De functie is ingedeeld in salarisklasse H van de CAO voor het Omroeppersoneel. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal liggen tussen de € 2.956,91 en € 4.650,69 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% december-uitkering.

Graag ontvangen we je motivatie en CV uiterlijk 5 maart via de 'Solliciteer' button onder vermelding van vacaturenummer H15.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Diederik Hoekstra (teamleider marketingcommunicatie), d.hoekstra@vpro.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Hilversum, Communicatie, Corporate communicatie, Interne communicatie, Marketing, Marketingcommunicatie

Contactgegevens

Contactpersoon Diederik Hoekstra

Vestigingsplaats

Solliciteer